Лілія Подкопаєва повернулася з США заради “Україна має талант”: згадала про Батьківщину лише коли покликали

Лілія Подкопаєва справжня зірка української художньої гімнастики. Спортсменку запросили у журі на шоу "Україна має талант".

Лілія Подкопаєва – олімпійська гордість. Відома донеччанка має 45 золотих, 21 срібних та 14 бронзових медалей. Зірка у 1995 році стала абсолютною чемпіонкою. Згодом особисте життя знаменитості склалося так, що їй навіть довелося переїхати до Штатів. Та зараз вона знову в Україні. Буде судити таланти на популярному шоу.

Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх
Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх

Зірка спорту вже розповіла, як буде оцінювати конкурсантів на “Україна має талант”.

“Як суддя міжнародного класу, я буваю досить сувора. Якщо я бачу, що людина помиляється, не можу поставити їй гарну оцінку. Але якщо людина гідна найвищого балу і позитивної відповіді, то, звичайно ж, це буде саме така відповідь”, – привідкрила завісу таємничості Лілія.

Колегами знаменитості стали: Євген Кот, Ксенія Мішина, Сергій Притула. Це буде основний суддівський склад, а Подкопаєва – запрошена зірка. Артистка зазначила, що впевнено іде на шоу побачити найкращі таланти країни.

Чому спортсменка поїхала з України?

Кар’єра у гімнастиці завершила для Лілії тоді, коли травми дали про себе знати. Зірці пощасливилося вийти заміж за бізнесмена, який 25 років тому виїхав у США. Саме до нього і поїхала артистка.

Проживала у сонячній Флориді, але тривалий час не могла звикнути до тамтешнього устрою.

Діти адаптувалися швидко і пішли до місцевої школи. Цікаво, що не покинули навчання і в Україні: мусили складати 2 різні учбові програми.

Схожі статті