У темному плащі: Ірина Білик дала концерт у Харкові

Українська співачка Ірина Білик виступила в Харкові після скандалу, який виник через виступ у цьому місті Олі Полякової.

Відома українська поп-співачка Ірина Білик вчора, 5 жовтня, провела концерт у Харкові. Сталося це після скандального концерту в цьому місті Олі Полякової, яку звинуватили в ігноруванні карантинних норм.

Однак це не зупинило українську «Мадонну». Концерт співачка анонсувала в своєму Instagram-сторіс, відео із заходу поширили на сторінці Telegram-каналу “Труха.Харків”.

Сторіс Ірини Білик
Сторіс Ірини Білик

Концерт 50-річної артистки відбувся в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.

“Ірина Білик слідом за Поляковою підкорює Харків”, – написали в Telegram-канал.

На сцену Білик вийшла в темному плащі, який прикрив собою майже весь її інший одяг.

Зазначимо, що хоч співачка і публікувала афішу концерту та запрошувала всіх на захід, фото чи відео вже з самої події на сторінці в соцмережі Білик немає.
Нагадаємо, що 30 вересня в Харкові зафіксували 546 нових випадків коронавірусу за добу – рекордна кількість для цього міста.

Концерт Олі Полякової до Дня вчителя пройшов в місті 3 жовтня. Його відвідали приблизно 2 тисячі людей.

Співачка закликала присутніх одягнути медичні маски і дотримуватися відповідної соціальної дистанції. Однак, як видно з фото та відео з події, багато глядачів проігнорували карантинні норми.

На сайті міськради повідомляється, що концерт організувала команда нинішнього мера міста Геннадія Кернеса. У Нацполіції заявили про відкриття кримінального провадження через порушення карантину.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.