Чоловік Наді Дорофеєвої розважається з іншою, поки дружина працює: чутки про розрив пари вже розповзлися

Володимир Дантес останнім часом розчаровує шанувальників своєю поведінкою.

Шлюб Володимира Дантеса та Наді Дорофеєвої ніколи не здавався фанатам ідеальним. Коли творча кар’єра молодої артистки пішла вгору, Володимир насилу зміг зібрати навколо себе шанувальників його творчості.

Позаочі преса почала називати чоловіка альфонсом, а також регулярно підозрювати його у невірності. Варто відмітити, що підозри були обґрунтовані. Не так давно зірка розповідав, що вони ледь не розсталися з артисткою на початку їхніх стосунків через те, що співак не бачив меж і фліртував з кожною прихильницею, з якою мав справу. Співачці це дуже не подобалося, і пара довго не могла знайти компроміс. На рахунку подружжя декілька розставаннь, але все ж таки вони знайшли шлях до примирення.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Розважається з іншою

Нещодавно на особистій сторінці Володимира Дантеса в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, у якому співак сидить в автомобілі іншої дівчини, розповідає про те, як вона його катає і ласкаво називає “кісою”.

Скріншоти сторінки Володимира Дантеса

Якщо завітати на сторінку дівчини, то буде зрозуміло, що вони з Дантесом постійно спілкуються. І мають міцні відносини.

Одна з підписниць серйозно розлютилася на співака через те, що він проводить час з іншою, поки його дружина зайнята. Володимир лише посміявся та опублікував скріншот на огляд широкої публіки. Варто відмітити, що не тільки цю дівчину він на рік “кісою”. Так, піар-менеджерка  артиста також часто стає жертвою зменшено-ласкавих звернень Дантеса.

Схожі статті