Чому Соломія Вітвіцька мріяла залишитися у Німеччині та не хотіла бути журналісткою? І чоловік став помилкою

Соломія Вітвіцька мала прекрасну нагоду жити щасливо у Німечинні, але вона обрала інший шлях. Усі подробиці в статті.

Соломія Вітвіцька здається щирою патріоткою та “українолюбкою”. Втім, це не заважало їй колись покинути Батьківщину та поїхати до Німеччини з наміром залишитися там жити.

Соломія Вітвіцька в Німеччині

Соломія поїхала до Німеччини після закінчення Львівського Університету з наміром навчатися далі по європейським стандартам. Втім, через деякий час жінка повернулася назад. Соломія не приховує — надала перевагу Україні тому, що у цій країні набагато легше.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

“Тому що в Україні у тебе значно більше шансів реалізувати себе. Так, Європа дає відчуття стабільності. Навіть працюючи гувернанткою або касиром, ти будеш мати нормальну зарплату, якої вистачатиме на нормальне життя. Особисто мені Німеччина дала розуміння європейських цінностей, навчила жити без хабарів, прораховувати все наперед, бути толерантною. Але я хотіла досягти більшого, ніж просто стабільності. Сьогодні багато іноземців їдуть в Україну, тому що це країна можливостей. Тут можна набагато масштабніше реалізувати свій бізнес або ідею, у якій в Європі майже немає перспектив”

Також Соломія Вітвіцька неодноразово розповідала про те, що не мріяла стати журналісткою, але любов до людей та віра у кращі якості людства завела її саме на телебачення. Вона своєю долею задоволена і пишається собою.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочетковим

Що ж стосується шлюбу з Владом Кочетковим, то тут також не все так просто. Виявляється, чоловіку з самого початку не подобався той факт, що його дружина — публічна особистість.  Це й стало основною проблемою для подружжя через 8 років після весілля.

Схожі статті