Стало відомо, ким насправді є брат Алли Мазур: телеведуча довго не наважувалася розповісти про нього

Алла Мазур - дуже скритна особа українського шоу-бізнесу та навіть їй не вдалося приховати своєї рідні.

Алла Мазур. З самого початку кар’єри зірка продемонструвала небажання ділитися своїм особистим життям. Вона наче заявляла своїм мовчанням, що буде добиватися уваги та визнання лише своїми професійними навичками.

Алла Мазур
Алла Мазур

Досі лишається невідомим її сімейний стан, досі фанати не знають, хто ж її друга половинка, яка разом зі знаменитістю виховує сина.

Артем Мазур

Втім, таємнича Алла все ж таки вирішила привідкрити завісу свого життя та трохи розповісти про свою родину. про свого рідного брата згадала теледіва, коли зробила тематичний пост до Дня матері.

Зірка опублікувала ніжне привітання, показала розкішний букет троянд та закцентувала на тому, що цей подарунок від неї з братом:

“І кожна троянда у ньому – то слова вдячності: від мене і брата. Ми їх ще скажемо набагато більше: коли зберемося разом”, – написала Алла.

Як виглядає і чим займається брат Алли Мазур?

Артистка лише мимохідь згадала про свою рідну людину, але так і не розмістила жодної спільної світлини. З колишніх інтерв’ю, коментарів телеведучої можна дізнатися, що чоловіка звати Олександр. Він – молодша дитина у родині.

Вся родина Алли Мазур. 

Стопами своєї старшої сестри чоловік не пішов. Він надав перевагу точним наукам і подався навчатися медицині. Цікаво, що Олександр обрав собі такий самий фах, як і його батьки.

З Аллою на публіці він практично не з’являється. Похрестив сина своєї талановитої сестри.

 

Схожі статті