Після розставання з Еллертом Ксенії Мішиній знадобилася допомога лікарів: “Нічого не можу робити”

Відома українська акторка і головна героїня першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина повідомила про чергову біду в своєму житті.

Нещодавно публіка із задоволенням спостерігала за щасливими відносинами Ксенії Мішиної і переможця проєкту “Холостячка” Олександра Еллерта, які з боку здавалися ідеальними. Проте, несподівано для всіх зірка повідомила про розставання, новину про що фанати сприйняли з великим розчаруванням, адже до цього пара навіть будувала плани на майбутніх дітей. Свій коментар щодо ситуації дав Григорій Решетнік, який був свідком зародження почуттів між героями реаліті-шоу.

Григорій Решетнік прокоментував розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта
Григорій Решетнік прокоментував розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Що примітно – в Інстаграмах Мішиної та Еллерта не зникли спільні фото і відео. Звичайно, шанувальники сприймають це як надію на возз’єднання. На зв’язок з публікою вони як і раніше виходять, тільки тепер окремо одне від одного.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт

На цей раз Ксенія стривожила підписників не найприємнішими новинами з самого ранку:

“Доброго ранку, друзі. Мій ранок не дуже добрий, тому що я сьогодні 40 хвилин вставала з ліжка. У мене так прихопило спину, що я просто нічого не можу робити. І замість знімального майданчика я зараз їду до лікаря. Ось такі справи. Всім гарного дня”.

Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної

Раніше екс-холостячка відкрито заявила про те, що зараз вона переживає досить непростий період життя, адже змінилося багато чого. Схоже, розставання з Еллертом Мішина дійсно переживає нелегко, і якщо до проблем зі спиною вона відволікалася від цього на роботі, то тепер невідомо, чи зможе Ксенія продовжувати зйомки в шоу “Україна має талант” та інших проєктах, де вона задіяна.

Схожі статті