Хто допоміг Людмилі Барбір стати ведучою, яка не планувала працювати на телебаченні: покровитель постарався

Людмила Барбір - популярна українська телеведуча. Як їй вдалося потрапити на один з головних каналів країни.

Людмила Барбір. Ця зірка не тільки може захоплювати своєю витонченою мовою та манерами з екрану, а й вразити вас акторською майстерністю і ще навчити правильно говорити. Знаменитість – викладач.

Доля привела яскраву брюнетку на один з головних телеканалів України – “1+1”, але сама Людмила навіть і не мріяла про таке життя.

Людмила Барбір
Людмила Барбір

Своє майбутнє у юності Барбір мріяла пов’язати з медициною. Втім, її, окрім точних наук, ще й захоплювала художня самодіяльність. Та все одно не наважувалася мріяти про сцену ефектна дівчина. Навіть подавши до театрального документи, Людмила вагалася чи варто туди складати іспити. Все склала зірка на відмінно, а після завершення навчання отримала роботу у театрі.

Як Людмила Барбір стала ведучою?

Стати ведучим на популярному каналі – все одно, що витягнути щасливий лотерейний білет. Людмила планувала бути акторкою, знімалася у серіалах “Жіночий лікар”, “Віра, надія, любов” та “Колдовская любовь”.

Людмила Барбір в українському костюмі. 

Про кастинг на телеканал зірка серіалів дізналася від знайомої. Саме вона порадила Людмилі пройти проби. І Барбір сподобалася всій команді! Телеведуча пригадує, що одразу зі всіма здружилася. Разом знаменитості допомагали жінці аналізувати ефіри, а з колегою Русланом Сенічкіним, Людмила досі консультується з приводу того, як покращити їх роботу.

Єдине, на що скаржилася зірка, це на дуже ранній підйом для зйомок шоу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.