Зірковий бебі-бум: хто зі знаменитостей народив у 2021 – Катя Репяхова, MamaRika, Даша Квіткова та інші

У 2020 році ми багато часу провели вдома: 2021 приніс справжній бебі-бум у знаменитостей. Дізнайтеся, хто вже пестить дітлахів.

Що можна було очікувати від пандемії 2020, коли нас всіх посадили на карантин? Вчені прогнозували, що після локдауну, може зрости народжуваність. Зірки відмінно це довели.

У березні народила сина Родіона телеведуча Василіса Фролова. Хлопчик був пізнім, але таким бажаним і довгоочікуваним. Вагітність у таємниці не тримала, але імені батька дитини не хотіла розкривати до останнього.

Вслід за нею втретє мамою стала і Анастасія Приходько. Співачка тривалий час приховувала свою вагітність, але, коли Лука з’явився на світ, радість і любов переповнювала зірку. Таку важливу новину знаменитість вже не могла тримати у таємниці.

Стала мамою і обраниця холостяка Даша Квіткова. Пологи були партнерськими і блогерка навіть покликала спеціального фотографа, яка зафільмувала всі найцінніші миті перших хвилин життя немовляти і зустрічі його з батьками.

Не могли не згадати і пологи Каті Репяхової. Вона з Віктором Павліком тепер заколисує сина Михайлика. Для неї – це перша дитина, а для обранця – четверта. Зараз молода дружина співака пізнає всі тонкощі материнства. На допомогу прямо з Дніпра примчала її мама.

Віктор Павлік і Катя Репяхова
Віктор Павлік і Катя Репяхова

Буквально вчора, 2 серпня подарувала своєму обранцю Сергію Середі сина співачка MamaRika. Жінка свідомо відмовилася від партнерських пологів, але все ж таки першим новонародженого побачив її коханий. Зараз зірки вже чекають на виписку та попрямують до рідної Одеси.

Схожі статті