Зірковий бебі-бум: хто зі знаменитостей народив у 2021 – Катя Репяхова, MamaRika, Даша Квіткова та інші

У 2020 році ми багато часу провели вдома: 2021 приніс справжній бебі-бум у знаменитостей. Дізнайтеся, хто вже пестить дітлахів.

Що можна було очікувати від пандемії 2020, коли нас всіх посадили на карантин? Вчені прогнозували, що після локдауну, може зрости народжуваність. Зірки відмінно це довели.

У березні народила сина Родіона телеведуча Василіса Фролова. Хлопчик був пізнім, але таким бажаним і довгоочікуваним. Вагітність у таємниці не тримала, але імені батька дитини не хотіла розкривати до останнього.

Вслід за нею втретє мамою стала і Анастасія Приходько. Співачка тривалий час приховувала свою вагітність, але, коли Лука з’явився на світ, радість і любов переповнювала зірку. Таку важливу новину знаменитість вже не могла тримати у таємниці.

Стала мамою і обраниця холостяка Даша Квіткова. Пологи були партнерськими і блогерка навіть покликала спеціального фотографа, яка зафільмувала всі найцінніші миті перших хвилин життя немовляти і зустрічі його з батьками.

Не могли не згадати і пологи Каті Репяхової. Вона з Віктором Павліком тепер заколисує сина Михайлика. Для неї – це перша дитина, а для обранця – четверта. Зараз молода дружина співака пізнає всі тонкощі материнства. На допомогу прямо з Дніпра примчала її мама.

Віктор Павлік і Катя Репяхова

Буквально вчора, 2 серпня подарувала своєму обранцю Сергію Середі сина співачка MamaRika. Жінка свідомо відмовилася від партнерських пологів, але все ж таки першим новонародженого побачив її коханий. Зараз зірки вже чекають на виписку та попрямують до рідної Одеси.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.