Потап і Настя вперше показали своїх мам на сімейному фото: моложаві жінки, яким зарано ставати бабусями

Відомі українські виконавці Потап і Настя Каменських вперше показали на спільному сімейному фото своїх мам. Дами виглядають неймовірно молодо.

Потап і Настя активно ведуть блоги в соціальних мережах, де регулярно радують шанувальників новими постами. Не минає і дня, щоб вони не з’явилися на сторінках одне одного, адже після весілля зіркова пара нарешті не ховається і відкрито висловлює почуття на публіці. Але не тільки себе артисти показують.

На цей раз в Інстаграмі Насті Каменських з’явився несподіваний сімейний кадр з мамою Лідією Петрівною, свекрухою Людмилою Анатоліївною і чоловіком Потапом. Сімейство позує на одній з вуличок Хорватії, де вони відпочивають всі разом.

“Я виросла в дуже добрій, турботливій, повноцінній і повній любові сім’ї! Родина для мене завжди буде стояти на першому місці. А наші посмішки, подорожі та враження – найбільш незабутніми моментами в житті! Зараз буде дуже стандартно написано, але цінуйте, любіть і оберігайте одне одного”, – зворушливо підписала публікацію співачка.

Найрідніші жінки Потапа і Насті – обидві білявки, яким за 60, але у це складно повірити, враховуючи їхній моложавий зовнішній вигляд. Лідія позує в кадрі у літньому костюмі молочного кольору, відкритих чорних босоніжках та з елегантною сумочкою. У неї такі ж кучері, як і у знаменитої доньки.

Людмила обрала для прогулянки білосніжний комбінезон, кеди в колір та яскравий жовтий клатч. Своє пряме волосся вона теж розпустила. Схоже, мами Каменських і Потапенко добре ладнають між собою.

Настя Каменських з мамою Лідою
Настя Каменських з мамою Лідою

До речі, навідміну від свахи Лідії, Людмила бабусею вже стала – в минулому шлюбі репера з продюсеркою Іриною Горовою на світ з’явився її онук Андрій. Анастасія ж поки не ощасливила рідних поповненням, хоча їй раз у раз приписують вагітність, відшукуючи натяки на зростаючий живіт чи не на кожному новому фото.

Потап з сином Андрієм
Потап з сином Андрієм

З історією кохання Потапа і Насті знайомтеся в наступному відео:

Схожі статті