Ольга Сумська вперше розповіла про захворювання й операцію на серці: “Було непросто, та я думала про родину”

Ольга Сумська видатна українська акторка, яка повідала до цього часу невідому історію своєї родини.

Ольга Сумська активно ділиться з підписниками новинами зі свого життя в Інстаграмі. Вона показує веселі відео зі зйомок, ділиться сімейними світлинами. Та ніхто навіть уявити не міг, що ця яскрава білявка пережила непростий період: страшний діагноз, 8-годинна операція на серці.

До цього всього доля також не шкодувала артистку: їй довелося проститися с батьком та піти з улюбленої роботи на каналі.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Найтяжче для жінки було те, що біда прийшла до її найріднішої людини – мами.Коли дізналися про хворобу, їй було більше 70 років. Ольга буквально не знаходила собі місця, коли дізналася про діагноз: кальциноз клапана серця. Рідні не могли й уявити, як це могло статися з жінкою.

“Ми боялися робити операцію, хоча лікарі наполягали”, – згадує акторка і додає: “Операція тривала понад вісім годин. Я хвилювалася, плакала, молилася, але мама перенесла її мужньо”.

Сама ж зірка наголосила, що ретельно стежить за своїм здоров’ям. Колись у неї почалася аритмія через нервовий період у житті. Та все одно Сумська взяла себе в руки та направилася до лікарні:

“Це було непросто, та я думала про родину, про те, що потрібна їм”, – розповіла знаменитість.

За словами артистки вона тепер кожного року обстежується у клініках. Навіть щільний графік роботи не заважає їй ретельного слідкувати за своїм здоров’ям.

Ольга радить і своїм прихильникам не зволікати, якщо знайшли у себе проблеми з організмом.

 

Схожі статті