Фіналістка “Холостяка-11” Юля Зайка вперше показала свою маму, яка могла б бути тещею Богдана Юсипчука

Фіналістка 11 сезону романтичного проєкту "Холостяк" Юля Зайка Бельченко познайомила шанувальників зі своєю мамою.

Юлія – ​​одна з найскандальніших учасниць “Холостяка-11”. Спочатку конкурентки розпустили чутки про те, що Бельченко працювала в сфері ескорту, потім Михайло Заимвако залишив дівчину без заповітної троянди, після чого повернув її в шоу перед самим фіналом, хоча в підсумку свій остаточний вибір зробив не на користь Зайки.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако

Двічі героїня статті йшла з проєкту з розбитим серцем, але популярності їй це тільки додало. Юля вже знялася в епізоді серіалу “Кріпосна”, побувала на кухні “МастерШеф” як запрошена гостя, отримала кілька блогерських нагород, а також вона може похвалитися величезною кількістю підписників в Інстаграмі. Схоже, проблеми на особистому фронті Бельченко зробили її публічне життя набагато яскравішим, ніж воно було раніше.

Нещодавно Зайка не на жарт здивувала своїх шанувальників новиною про весілля з телеведучим Богданом Юсипчуком. Одні почали вітати пару, інші не могли повірити, що все це не розіграш.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка
Богдан Юсипчук та Юля Зайка

Як виявилося, одруження дійсно було постановочним, а Юлія і Богдан – не пара. Публіка дуже бурхливо сприйняла цю новину. Навіть головна конкурентка Бельченко на серце холостяка Заливако Анна не змогла промовчати і прокоментувала ситуацію. Але найуважніші відразу помітили, що на так званому весіллі не були присутні батьки молодят.

Загладити “провину” перед мамою Зайка вирішила розкішним подарунком на день народження – дівчина влаштує найріднішій людині незабутню подорож до Грузії, де та завжди мріяла побувати.

Юля Зайка з мамою
Юля Зайка з мамою

До речі, раніше Юля вже знайомила фанатів з матір’ю, і багато користувачів мережі відзначали їх помітну схожість. Мама Бельченко – акуратна, доглянута і усміхнена жінка, яка підтримує дочку в усіх починаннях.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.