Алла Пугачова ошелешила старіючого Максима Галкіна закидом у його сторону: “Люблю молодих”

Алла Пугачова не припиняє жорстко жартувати на камеру та поза нею.

Шоумен Максим Галкін обожнює радувати свою дружину Аллу Пугачову. Цього разу артист зробив дружині незвичайний подарунок.

Максим Галкін придбав ретро-автомобіль

На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram Галкін опублікував відеоролик, на якому постала Алла Борисівна в салоні автомобіля. Примадонна була одягнена в білу довгу сорочку і білі джинси, волосся співачки зібрані в пучок.

Гуморист поцікавився, чи подобається коханій автомобіль. Алла пожартувала, що їй подобається в автівці абсолютно все, навіть вік, який дорівнює її віку. Шоумен зауважив, що автомобіль трохи молодше.

“Молодший? Добре! Люблю молодих!” – сказала Алла Борисівна і розсміялася.

Максим Галкін на жарт взагалі не відреагував і відійшов від Примадонни. Він показав транспортний засіб цілком. Це старий Запорожець червоного кольору, з якого зіркове сімейство зробило квітник для свого особняка.Шанувальники були захоплені гумором Алли Пугачової і оцінили ідею перетворення старовинного автомобіля в клумбу.

Нагадаємо, що 72-річна Алла Пугачова і 45-річний Максим Галкін разом вже 19 років. Познайомив майбутнє подружжя Філіп Кіркоров, який на той момент перебував у шлюбі з Примадонною. Незабаром після знакової зустрічі Алла Борисівна розлучилася з поп-королем вітчизняної естради та з’їхалася з Максимом Галкіним, який молодший за Пугачову на 27 років. Зараз пара виховує спільних дітей та насолоджується заміським життям. Про поповнення в родині вони навіть і не думають. Ліза та Гаррі з’явилися в родині завдяки процедурі еко-запліднення.

Схожі статті