Дружина Віктора Павліка Репяхова вийшла з пологового будинку та схвилювала заявою: “Повернуся за дівчинкою”

Катя Репяхова провернулась до пологового та вразила новиною.

Катя Репяхова вперше стала матір’ю більше місяця тому. На світ з’явився маленький хлопчик на ім’я Михайло, який став першою дитиною у родині Каті та Віктора Франковича. Зараз молода мама активно відновлюється після виснажливих вагітності та пологів, і ділиться з підписниками усіма новинами.

Народження дитини у знаменитої пари було заплановано. Після смерті свого сина Павла Віктор Павлік довго не міг прийти до тями, і вагітність змогла повернути енергію чоловіка, і дати йому ще один мотив жити далі.

Катя Репяхова повернеться  за дівчинкою

Нещодавно Катя опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, у якому розповіла, що рушила до свого лікаря на післяпологову консультацію. Дитину вона залишила разом з бабусею, а сама сіла до автомобілю та поїхала.

Після візиту до лікарні, вона вийшла з радісним настроєм. Дівчина зауважила, що під час розмови з медиком в неї накочувалися сльози на очі через спогади. Лікарка сказала дівчині, що впевнена, що та повернеться за дівчинкою.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової

Цікаво, що молода мама заперечувати цього не стала, а поділилася з шанувальниками.

Нагадуємо, що Катя Репяхова є четвертою дружиною Віктора Павліка. Дівчина тривалий час працювала концертною директоркою у співака, а згодом з’ясувалося, що вона є його коханкою. Їхні стосунки розпочалися у 2015 році, а в минулому році пара одружилася. Весілля вони не грали, так як Віктор Франкович знаходився у траурі. Дівчина планує торжество на листопад цього року.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.