Слава Камінська похизувалася стрункою фігурою

Українська співачка Слава Камінська любить вражати прихильників новими знімками в мережі.

Цього разу солістка гурту «НеАнгели» вирішила поділитися з підписниками знімками з Єгипту, де вона зараз відпочиває. Знімок, який Слава Камінська виклала в мережу виявився доволі провокативним. Зірка поєднала міні спідницю з  нюдовим ліфом. Якби його не прикрашали квіти, можна було б подумати, що співачка гола. Фото, яке зірка виклала у свій блог в Instagram, вона підписала так: «Сподіваюся ваші вихідні були такими ж офігенними як і мої».

Прихильники не забарилися з відповідями і засипали зірку компліментами. Деякі навіть поділилися де відпочивали і куди їздили. «Так! Я була в Стамбулі 2 тижні. Це була фантастика. Море, яхти, палац султана…Зараз на Мальті відпочиваю,море фантастика!», «Так, і це прекрасно…хоч щось типу Албанія саранда, не +40 звісно, але вид шикарний», «Ми літали в Коблево», – поділилися з улюбленою виконавицею прихильники. Були і такі, хто не розповідав де був, а в коментарях щиро порадів за солістку «НеАнгелів», зазначивши, що вона нарешті відпочине.

Раніше Слава Камінська вже демонструвала розкішну фігуру на відпочинку. Вона позувала у суцільному смугастому купальнику в басейні. У каруселі Instagram співачка виклала два фото. На одному вона з коктейлем сидить у басейні, а на другому знімку лежить в гамаку над водою. При цьому артистка щасливо посміхається. У підписі під знімком учасниця гурту попросила підписників проголосувати за знімок, який їм найбільше подобається і оголосила розіграш путівок.

Прихильники співачки активно взяли участь у опитуванні і у коментарях проголосували за улюблений знімок виконавиці.

Нагадаємо, що нещодавно Слава Камінська виклала фото з проекту Х-фактор, на якому вона разом з Андрієм Данилком і другою учасницею гурту «НеАнгели» Вікторією. У підписі під знімком співачка написала: «Андрій Михайлович, будьте! Здорові, щасливі, веселі. Любими, захоплюємося, обожнюємо».

У коментарях під знімком прихильники долучилися до привітань улюбленого артиста. Підписники також відмітили, що Вікторія з гурту дуже змінилася.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.