Хто захотів другу дитину: Юрій Горбунов чи Катя Осадча, і чому 37-річна зірка неохоче йде у декрет?

Катерина Осадча готується втретє стати мамою. Зірці 37 років і вона неохоче говорить про свою вагітність.

Лікарі вважають, що після 35 років жінка має більш відповідально ставитися до питань вагітності, адже з віком змінюється гормональний фон та підвищується ризик хромосомних аномалій у дитини.

Втім, це не означає, що мамою не можна стати після 35 років, просто потрібно вести здоровий спосіб життя та знайти гарного лікаря, який має досвід роботи з пізньою репродуктивністю.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Тривалий час Катя Осадча взагалі приховувала той факт, що носить під серцем дитину Юрія Горбунова. Зірка разом зі стилістами підбирала об’ємний одяг та маскувала свій животик різними способами.

Хто ж був ініціатором появи другої дитини у родині?

Ще коли фанати тільки ділилися здогадками про те, що Катерина при надії, Юрій Горбунов в інтерв’ю Славі Дьоміну у програмі “Слава+” розповів про плани на доньку. До речі, вперше батьком артист став у досить зрілому віці. У 47 років він дізнався, що таке ростити немовля.

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”

Шоумен не приховує радості від того, що став батьком. Свого сина Івана він просто обожнює, але, за словами Юрія, для повного щастя їм з коханою Катею не вистачає доньки. Артист натякнув, що як раз таки вони працюють над появою маленької копії Осадчої.

Сама ж теледіва, яка першою дізнається та розповідає секрети зірок, про своє життя скромно мовчить. Навіть коли її публічно викрили у вагітності, вирішила дуже сухо підтвердити таку радісну новину. Зрідка артистка публікує світлини з животиком у мережі.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.