Лілія Ребрик у новій сукні кружляла на камеру, як Мерилін Монро: показала все, що бачив лише Андрій Дикий

Лілія Ребрик талановита ведуча, яка не перестає вражати своїх прихильників. Подивіться лише, як ефектно позує на камеру білявка.

Лілії Ребрик – 40. Та ця яскрава артистка доводить, що жінка може у будь-якому віці виглядати моложаво та підтягнуто. Вона активно займається спортом, танцями і може дозволити собі носити екстримальні сукні, які не всі юні дівчата осміляться вдягти на камеру.

Лілія Ребрик

Зірка нещодавно приміряла рожеве плаття з вишивкою і влаштувала зйомку. Відеосесія проходила на даху, а пориви вітру на висотці зробили з діви ранкових шоу справжню Мерилін Монро.

Вітер грався з сукнею, а Лілія сміялася у відповідь. Не втрималася не поділитися емоціями.

“Не всі кадри увійдуть в ефір, тому нехай це залишиться тут…”, – натхненно написала телеведуча.

Як Лілія Ребрик стежить за собою?

Телеведуча у відмінній формі. Їй допомагає виглядати на всі 100 правильне харчування, спорт та гарний відпочинок.

Лілія вже розповідала, що її день починається обов’язково зі склянки води та ситного сніданку. Ще один секрет артистки полягає у тому, що вона може дозволити собі шкідливу їжу, наприклад, фаст-фуд, але робить це у першій половині дня. Ребрик дізналася, що таким чином організм використає навіть такі блюда для наповнення енергією.

Ще один важливий пункт для зірки – приємний відпочинок. Разом з коханим зірка буває кілька разів на рік на морі та не боїться їхати у відпустку без дітей. Нещодавно разом з Андрієм Диким вона літала на море у Болгарію. До цього знаменитість вже встигла побувати у Туреччині, де освоїли нові види спорту.

Схожі статті