Вагітна Ані Лорак не вгадала з сукнею і засвітила круглий живіт: “цікаве положення” роботі ніяк не заважає

Не так давно Ані Лорак заявила, що кохає та засвітила обручку. Невже співачка вагітна?

Вперше Ані Лорак стала матір’ю 10 років тому. Співачка народила єдину доньку Софію Налчаджиоглу у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. На превеликий жаль, шлюб протривав недовго через численні зради благовірного співачки.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою на презентації пісні Кіркорова

Кароліна тримала себе у руках, але відео зрад, яке потрапило до мережі, поставило крапку у стосунках пари. Дівчинка залишилася жити з матір’ю і перші декілька років взагалі не бачилася з батьком через проблеми чоловіка з документами. Згодом Мурат почав регулярно літати до доньки у Москву та забирати її до Туреччини. Зараз вони розмовляють по відеозв’язку два рази на день, і не почуваються обділеними увагою одне одного.

Ані Лорак вагітна?

Після розлучення співачка перебувала у стосунках, але романи не отримували продовження. Зараз Кароліна натякає на те, що має обранця, але ретельно приховує його. Про це свідчать і обручка на пальці, і інтерв’ю співачки, у яких вона зізнається, що закохана.

А нещодавно співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відео з виступу, для якого вона обрала міні-сукню. Чи то співачка добре поспішала, чи то завагітніла, але під сукнею видніється круглий живіт.

Скріншоти сторінки Ані Лорак

Також помітно, до співачка дещо набрала ваги та збільшилася в делікатних зонах. Офіційного підтвердження вагітності не було.

Нвгадуємо, що найближчим часом співачка планує виступати в Україні. У зв’язку з цим велика кількість українців дуже обурена.

Схожі статті