У сина Тіни Кароль від Євгена Огіра є сестра: як виглядає невідома родичка поп-діви та що про неї відомо

Популярна українська співачка Тіна Кароль відкрита в спілкуванні зі своєю аудиторією, але публіці відомі далеко не всі факти з її особистого життя.

Поки що єдиним чоловіком Тіни Кароль був нині покійний Євген Огір. Ця історія кохання змусила плакати всю країну, адже кінцівка виявилася нещасливою. Познайомилося майбутнє подружжя, коли зірка шукала собі нового продюсера. Спочатку Євген ним і став, хоча досить швидко їхні робочі відносини переросли в романтичні.

Вже у 2008-му Кароль вийшла заміж за Огіра, в тому ж році вони стали батьками хлопчика Веніаміна. Пару Тіни і Жені охрестили найкрасивішою і найзразковішою у вітчизняному шоу-бізнесі, але враз їхню сімейну ідилію зруйнувала важка хвороба продюсера – рак шлунка. Побороти недугу вони не змогли, а життя Євгена обірвалося у 2013-му.

Тіна Кароль, Євген Огір та крихітний Веніамін
Тіна Кароль, Євген Огір та крихітний Веніамін

Пізніше виявилося, що у Вені від тата залишився єдинокровний брат Женя. Для артистки це не було секретом. З матір’ю первістка Огіра Кароль не спілкується, але розуміє, що діти ні в чому не винні.

Сама Тіна не раз зізнавалася в своїх інтерв’ю, що ще раз хотіла б стати мамою – співачка мріє про дівчинку. Син зірки без особливого ентузіазму відреагував на новину про можливе майбутнє поповнення в родині, хоча сестричка у нього вже по факту є, тільки не рідна, а двоюрідна, але молодша.

Син Тіни Кароль Веніамін дуже змужнів
Син Тіни Кароль Веніамін дуже змужнів

Так, старший брат виконавиці Станіслав Ліберман разом зі своєю дружиною виховує доньку Весту. Оскільки чоловік живе непублічним життям, про родичів Кароль відомо не так вже й багато. Втім, коли в мережі з’явилися фото Тіни з племінницею, користувачі відзначили, що вони виглядають як мама і дочка, а знаменитості дуже личить материнство.

Тіна Кароль з племінницею Вестою
Тіна Кароль з племінницею Вестою

Більше про те, як змінилося життя поп-діви після смерті чоловіка дивіться в наступному відео на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті