Що відомо про дітей Мохаммада Захура від першого шлюбу і чи стала Камалія для них другою мамою?

Камалії пощастило вийти заміж за досвідченого сім'янина, який вже мав відносно дорослих дітей. Чи змогла зірка знайти з ними спільну мову?

Камалія і Мохаммад Захур вважаються зразковою парою шоу-бізнесу. Знаменитість показала себе, як справжня берегиня та турботлива матір. Дуже довго не вдавалося їй втілити мрію – подарувати коханому діток, але доля щедро нагородила артистку.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою

Мохаммад виявився досвідченим батьком. Він, разом з першою дружиною, зростив доньку та сина. Камалія про спадкоємців свого обранця знає.

Скільки було дітей у Захура від колишнього шлюбу?

Своєї екс-дружини бізнесмен не розкриває, натомість відомо, що виростив Мохаммад доньку та сина. Діти – непублічні, хоча у мережі можна знайти короткі відомості про них.

Дівчинку звати Тетяна. Ім’я нетипове для пакистанської родини, втім, перша обраниця підприємця була також слов’янкою. Як виглядає, чим займається старша донька Захура – невідомо.

А ось з сином у чоловіка є навіть спільні світлини у відкритому доступі.

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Арман, Мохаммад та Камалія Захур

Хлопця звати Арман. Він вже зовсім дорослий і давно переріс батька. З Камалією знайомий, про що свідчать спільні світлини. Цікаво, що Захур приховував від своєї мами факт того, що полишив свою першу обраницю.

Сама співачка не говорить на тему колишніх стосунків і дітей від першого шлюбу свого коханого. Зірка інтелігентно не обговорює взагалі його минуле. Камалія не акцентує багато уваги і на власних дітях, адже помітною її робить творчість, а не деталі особистого життя.

Схожі статті