Олександру Пономарьову 48: чому насправді одружився з донькою Мозгового та хто допоміг стати знаменитістю

Олександр Пономарьов - справжня легенда української сцени. Йому сьогодні 48 років, дізнайтеся всі невідомі факти про нього.

Олександр Пономарьов. Герой цього матеріалу сьогодні іменинник. За свої 48 років він став визначною постаттю українського шоу-бізнесу. Чим найбільше запам’ятався співак?

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Хто допоміг “пробитися” на сцену?

З дитинства талантом співака опікувалася його мати, але свій перший інструмент отримав співак лише у 8-му класі. Згодом він вступив до музичного училища та закохався у мистецтво.

Тріумф та становлення його, як артиста сталося на фестивалі “Червона руті-93”.

Євробачення-2003

У 2003 році Україну запросили до участі на Євробаченні. За перші роки незалежності – це був перший раз, коли українські артисти поїхали на цей конкурс. Обрали Олександра, як найдостойнішу кандидатуру. Перемоги тоді наша зірка не здобула, але не все вдається одразу!

Олександр Пономарьов

Буквально за 3 роки, Президент України Віктор Ющенко присвоїв Пономарьову звання народного артиста України.

Стосунки з Оленою Мозговою

Найгучніший роман та скандальне розлучення у житті артиста було саме з Оленою Мозговою. Близько 10 років був з донькою легендарного Миколи Петровича співак. Та, як згадує артист, сама жінка була ініціаторкою стосунків.

Олександр Пономарьов і Олена Мозгова
Олександр Пономарьов і Олена Мозгова

Втім, зараз Олена утрималася від публічних вітань екс-коханого, а натомість пригадала, що сьогодні річниця кончини Вітні Хьюстон.

Щодо Олександра, його серце зараз вільне і він з головою пішов у роботу. Інколи проводить у подорожах час з дітьми.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.