Ольга Сумська буде святкувати день народження у компанії колишнього і теперішнього чоловіків: не може обрати

Ольга Сумська здивувала планами на власний день народження.

Про свої колишній та теперішній шлюби Ольга Сумська говорить відкрито з усіма журналістами. Акторка вважає, що їй немає чого приховувати і не боїться осуду публіки. Адже усі ми люди, і всі робимо помилки.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

У випадку знаменитості, в неї є виправдання, яке вона завжди використовує, коли мова заходить про зраду та покинутого чоловіка. Зважаючи на обставини, Євген Паперний вирішив забути всі колишні образи та запросив екс-дружину та її чоловіка Віталія Борисюка, який і увів її з родини, до власного театру, де пара працює і сьогодні.

Ольга Сумська буде святкувати одразу з двома

Те, що цій трійці вдається професійно грати на сцені і не змішувати особисті почуття з роботою — справжнє диво. Яке, до речі, вони демонструють майже кожен день.

Однак, нещодавно Ользі Сумській вдалося здивувати публіку не на жарт. Знаменитість заговорила про свій день народження, який вона буде святкувати через декілька тижнів. Вона запросила усіх своїх підписників на своє торжество, яке, за словами Ольги, вона проведе у компанії Євгена Паперного та Віталія Борисюка.

Іншими словами, вона проведе його на сцені за виставою. Можна здогадатися, що після спектаклю артистку таки привітають, і компанії свого колишнього та патрона вона точно не позбавиться.

Варто відмітити, що колишня подружжя не тримає образ одне на одного. І хоча ситуація доволі дивна та неоднозначна, але не дарма цей тандем користується успіхом у глядача. Хімія між цими трьома неймовірна!

Схожі статті