Чим займається дружина Влада Ями: берегиня господарства чи впливова леді-бос – хто приносить у сім’ю гроші

Знаменитий хореограф Влад Яма пишається своєю дружиною та завжди публічно осипає її компліментами. Цікаво, як насправді живуть ці зірки.

Влад і Лілія Яма – найспортивніша пара українського шоу-бізнесу. Обидва займаються танцями, пропагують здоровий спосіб життя та завжди діляться з прихильниками позитивом.

Влад Яма з дружиною
Влад Яма з дружиною

Пара виховує сина, часто мандрує закордоном, але досі секретом для прихильників залишається діяльність Лілії Ями. Вона завжди поруч з чоловіком на зйомках, у подорожах, невже ефектний артист тримає таку красуню у домогосподарках?

Де працює Лілія Яма?

Одного разу, відповідаючи на питання прихильників про те де і на кого вчилася блогерка, Лілія розповіла, що фах у неї зовсім не творчим та зі сценічною діяльністю фактично не пов’язаний. Виявляється, Влад взяв у дружини вчительку!

У сторіз Лілія розповіла, що за фахом вона – викладачка географії та міжнародного туризму.

Сторіз Лілії Ями

Та у школу працювати Лілія, звісно не пішла. Був у неї етап у житті, коли вона стала буквально правою рукою Влада на телепроектах та гастролях. Їй доводилося поєднувати у собі безліч ролей: обраниця хореографа адмініструвала його справи, була навіть охоронницею артиста та підбирала йому образи, як стилістка. Мультизадачка виявилася помічниця!

Згодом приміряти довелося ще одну роль – мами та берегині.

Зараз Лілія активно проявляє себе, як блогерка. За нею стежить понад 42 тисячі користувачів в Інстаграмі, а ще жінка стала бренд-амбасадоркою компанії здорового харчування.

Лілія Яма

Але одна робота точно нікуди не подінеться, а може й примножиться: Лілія піклується про сина Леона і мережею часто ширяться чутки про її другу вагітність.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.