Викиньте ці 3 продукти з холодильника: зайва вага розтане на очах – без дієт і спорту

Відмовившись від споживання всього лише трьох продуктів, можна легко та просто почати худнути. Без цієї їжі легко обійтися, а от "пітніти" у спортзалі куди складніше й довше.

Уже давно відомо, підтверджено і встановлено, що відмовившись всього лише від трьох продуктів у житті, можна швидко схуднути навіть без дієт і занять в спортивній залі. У першу чергу, варто забути про вживання білого цукру. Мова йде саме про той кристалічний харчовий продукт, який солодкий на смак. По-перше, його і так додають у будь-який продукт, що готують, а у фруктах він міститься сам по собі. По-друге, вживати напої, такі, як чай, кава можна навіть і без нього. Адже, у каву можна додати корицю чи молока. А чай добре смакує зі шматочком апельсину, варення та будь-яких сушених плодів інжиру, фініків, кураги.

У мережі є чимало відео щодо того, що буде з тілом людини, якщо вона відмовиться від вживання цукру. Ефект цього дійсно вражаючий: кілограми тануть самі по собі, а тіло набуває неабиякої стрункості. Все інше можна довершити роблячи фізичні вправи. Утім уже буде легше і простіше, адже якісь кілограми будуть скинуті заздалегідь. Це просто потрібно почати робити: не додавати до чаю, кави та інших напоїв ні граму цукру. До цього можна звикнути й потім напої з цукром, навпаки здаватимуться не смачними й занадто солодкими.

Дієтологи пояснили, без яких продуктів фігура стане стрункою
Дієтологи пояснили, без яких продуктів фігура стане стрункою

Наступне без чого варто обійтися, так це без вживання хлібу, спагеті та макаронних виробів. Або спробувати замінити їх на бездріжджовий хліб, на “темні” спагеті та макарони, які виготовлені з твердих сортів пшениці. У сучасних пекарнях нині величезний вибір хліба. Є гречаний, кукурудзяний, цільнозерновий (виготовляється з борошна грубого помолу та включає в себе такі сорти зерна, як пшениця та жито). Від таких сортів хліба “бока” будуть рости мінімально. Важливим є й кількість споживання хлібу. Якщо це лише два-чотири шматочки в добу, то це не є чимось таким, від чого сильно буде набиратися вага.

Третій продукт, без якого варто обходитися взагалі, так це майонез. Сам по собі він виготовляється з олії та яєць, а тому є дуже жирним і висококалорійним продуктом. А враховуючи ще різні добавки та консерванти, він взагалі не є якимось корисним продуктом. Більше того, регулярне вживання майонезу у великих кількостях може викликати таке захворювання, як панкреатит. Навіть “домашній” майонез є і вважається жирним продуктом. Тому тим, хто все ж таки вирішив худнути, його просто краще не споживати.

Схожі статті

Жир на животі “тане”, талія — підтягується: ці 4 правила вирішують знайому всім жінкам проблему

Про стрункість мріє майже кожна жінка. Та її буває так складно досягнути! Насправді все може бути значно простішим, якщо дотримуватися декількох простих рекомендацій.

Спорт не допоможе: тренери пояснили, чому гарна фігура у 80% залежить від харчування — “дієта” для преса

Години активних тренувань, постійне виснаження, а мірна стрічка та ваги показують у кращому випадку ті ж числа. Чому не вдається прибрати зайві кілограми та чи дійсно важливий спорт?

Думала, що корисні та їла щодня: 6 шкідливих продуктів, у яких багато хто бачить користь, а не варто

Здорове харчування сьогодні дуже модне. Більшість людей тією чи іншою мірою намагаються споживати корисні продукти. Але деякі з них лише можуть здаватися корисними.

Цю вправу обожнюють Оля Полякова та Тіна Кароль: всього 5 хвилин на день, щоб побачити прес вашої мрії

Ви та спорт — це повні протилежності? Є одна вправа, яку обожнюють навіть Оля Полякова та Тіна Кароль, яка практично не вимагатиме від вас зусиль для її виконання.

Нітрати, нітрати всюди: як вибрати якісний кавун і чому нітратомір не відображає реальної картини?

Через одне лише слово "нітрати" у людей може зникнути бажання купувати кавуни. Але навколо них є дуже багато міфів. І розповсюджує їх навіть Юрій Горбунов.

Зайва вага буде танути на очах: виключіть зі свого раціону всього 1 поширений інгредієнт, щоб почати худнути

Багато людей мріють про стрункість. Важка робота в спортзалі, різноманітні дієти. Це може виснажувати, не даючи бажаного результату. Але насправді всього можна досягти значно простіше, ніж здається.