Ані Лорак приїде в Україну: одним концертом вирішила зірка не обмежуватися. Проведе цілий вікенд в Одесі

Ані Лорак на сторінці в Інстаграмі розповіла подробиці свого майбутнього приїзду на Батьківщину. Дізнайтеся, що запланувала співачка.

Ані Лорак яскрава співачка, яка понад 5 років тому поїхала з України. У 2014 році її концерти зривалися, а саму зірку цькували у мережі, у рідних Чернівцях навіть зірвали пам’ятну зірку артистки. Вона поїхала геть.

Ані Лорак
Ані Лорак

Знаменитість лише цього року наважилася повернутися назад, але не на весь час. Вона у середині серпня обіцяла приїхати в Одесу з концертом. Та одним виступом зірка обмежуватися не хоче. Цілі вихідні проведе Ані Лорак у нашій Південній Пальмирі.

Про це вона розповіла на сторінці Інстаграму:

“Мої улюблені!
Ми так чекали нашої зучтрічі!
Рахую дні. Хочу обійняти вас моєї музикою”, – написала поп-діва.

Артистка також пообіцяла, що виконає для своїх фанатів ще й хіти українською. У коментарях цю новину зустріли дуже позитивно. Прихильники написали:

  • Яке щастя для всіх шанувальників з України. Любов творить чудеса, дочекалися улюблену співачку.
  • Ось це новина, так новина! З Богом! 
  • Наша, наша Ані. Обожнюємо

Загалом співачка утримувалася від коментарів про повернення на Батьківщину. До речі, цієї зими вона була вже з візитом у Києві. Щоправда, по особистих справах. Тоді вона показала мальовничі світлини з серця столиці. Чому організувала тоді в Україну візит – не розповіла.

Тут в Україні у неї є власна нерухомість: розкішна квартира у Голосіївському районі та заміський маєток. Щоправда, і у Москві живе поп-діва майже у палаці. Що вирішила робити зі своїми українськими квартирами і хто там зараз живе – не відомо.

Схожі статті