Ольга Фреймут вперше показала свого батька: літній, але підтягнутий чоловік з гарною усмішкою (ФОТО)

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут познайомила шанувальників зі своїм батьком, який вкрай рідко з'являється на сімейних фото.

За часів активної телекар’єри Ольги Фреймут глядачам могло здатися, що вона досить зарозуміла, однак це лише екранний образ. Сама зірка визнає, що може бути занадто емоційною, і коли бачить несправедливість – виходять незабутні сюжети. За це публіка і полюбила героїню нашої сьогоднішньої статті.

Ольга народилася в невеликому місті Новий Розділ Львівської області. Її батько Михайло Коник інженер і футболіст-любитель, мати Алла Михайлівна Коник (в дівоцтві Фреймут) – психолог, майстер спорту з плавання та вчитель фізкультури.

Ольга Фреймут з мамою
Ольга Фреймут з мамою

Свій характер майбутня теледіва проявляла з самого дитинства. Вона самостійно обирала, що одягти в дитячий садок, навіть контролювала спілкування тата з іншими жінками. Батьки ж підтримували дочку у всьому, крім її бажання податися у великий спорт, адже вони знали всі тяготи такого шляху. Втім, не дарма, адже хто знає, як би склалося життя Фреймут, якби вона обрала замість журналістики спортивну кар’єру.

Не можна не відзначити, що останні пару років Ольга на телебаченні в якості ведучої не з’являлася і не планує повертатися на блакитні екрани. Зараз всю себе знаменитість присвячує родині та етикету. Крім того, вона підтримує зв’язок з шанувальниками в соціальних мережах, де також публікує фото з рідними.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На цей раз в Інстаграмі Фреймут з’явився теплий сімейний кадр з батьком і молодшою ​​донькою Євдокією – щасливий дідусь ніс онучку на плечах:

“Дідусь – кращий транспорт”, – підписала знімок зірка.

Батько та молодша дочка Ольги Фреймут
Батько та молодша дочка Ольги Фреймут

Неозброєним оком видно, що батько телеведучої – охайний і підтягнутий чоловік, який цілком може подавати приклад молоді, як потрібно виглядати в його роки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.