Лідія Таран показала свою розкішну квартиру: все в оксамиті та мармурі – Андрій Доманський кусає лікті

Лідія Таран - ефектна ведуча, яка окрім кар'єри змогла реалізувати себе, як мати. Подивіться в яких апартаментах живе зірка разом з донькою.

Лідія Таран. Вона успішна, яскрава та популярна. Прикрашає цю зірку її скромність. За роки роботи на телебаченні, Лідія жодного разу не хизувалася статками або брендами, які може собі дозволити.

Лідія Таран
Лідія Таран

Що правда, нову квартиру, де зірка робила сама ремонт все ж таки показала. Ефектна білявка пишається помешканням. Облаштуванням свого гніздечка теледіва займалася минулого року.

Лідія показувала моменти з ремонтного процесу у себе в Інстаграмі.

Як тільки ремонт завершився, Таран похвалилася першими результатами. У неї апартаменти виконані у білосніжних відтінках та скандинавському стилі. Двері виконані з добротної деревини, а на підлозі – мармур. Вікна в оселі виконані у французському стилі – вони величезні: від стелі до самої підлоги.

Квартира Лідії Таран

Що правда, скаржиться Лідія на те, що все одно в кінцевому результаті все вийшло не так, як вона собі запланувала у проекті. Втім, вона все одно задоволена результатом, адже так довго чекала того моменту, коли у неї буде власне розкішне гніздечко.

Квартира Лідії Таран

Згодом, коли всі будівельні роботи скінчилися, ведуча почала займатися декором інтер’єру. Вона привезла оксамитові дивани та розбавила атмосферу квартири яскравими елементами.

Лідія Таран

Варто відзначити гарний смак артистки: видно, що зірка слідкує за сучасними інтер’єрними трендами.

Нехай у новій оселі знаменитість буде отримувати лише позитивні емоції.

 

Схожі статті