Концерт до Дня незалежності України: хто з артистів “корректно відмовився” виступати

До Дня незалежності України готується великий концерт за участю головних зірок шоу-бізнесу, але не всі вони прийняли пропозицію виступити.

24 серпня 2021 роки українці святкуватимуть День незалежності. На честь такої події на НСК “Олімпійський” відбудеться концерт до 30-річчя незалежності України, на якому з’являться чимало знаменитостей. Втім, як виявилося, деякі артисти відхилили пропозицію щодо участі. Хтось через інші плани, а хтось через банальне небажання виступати.

Кого не буде на концерті

Режисер концерту до Дня незалежності України Катерина Царик розповіла, що ряд зірок не з’явиться на сцені, тому що у них вже заздалегідь були заплановані інші заходи. Однак не всі відмовилися через поважні причини.

Так, глядачі не зможуть насолодитися піснями гуртів “Антитіла” і “Друга ріка”, тому що вони будуть виступати в інших місцях. У ONUKA також запланований інший виступ.

Антитіла
Антитіла
Друга ріка
Друга ріка
ONUKA
ONUKA

А ось виконавці легендарного хіта “Вахтерам”, колектив “Бумбокс”, в запрошенні виступити на концерті “коректно відмовився”, за словами Царик.

Бумбокс
Бумбокс

Не прийняв пропозицію вийти на найбільший стадіон країни 24 серпня і фронтмен рок-групи “Плач Єремії” Тарас Чубай. Співачка Katya Chilly відмовилася від заходу через відсутність гонорару.

Тарас Чубай
Тарас Чубай

Що відомо про скандал з Green Grey

На концерті до Дня незалежності повинні були з’явитися Green Grey, але пізніше виявилося, що вони не “вписуються” в концептуальний задум заходу. В Офісі Президента пояснили, що учасник групи Мурік некоректно висловився з приводу закону про державну мову. З цієї причини їх участь була анульована.

Green Grey
Green Grey

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.