Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан розкрила деталі стосунків з Михайлом Заливако: “Взагалі нема бажання”

Анна Богдан стала переможницею 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк", підкоривши серце його головного героя Михайла Заливако.

Пара Михайла Заливако і Анни Богдан останнім часом є однією з найбільш обговорюваних в шоу-бізнесі. Все тому, що вони знайшли одне одного на проєкті “Холостяк”, а тепер мільйони фанатів цікавляться, як склалися їхні стосунки в житті і наскільки вони відповідають екранним.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Зараз закохані регулярно публікують спільні фото в соцмережах, їздять у подорожі і діляться особистим з підписниками. Не можна не відзначити, що після фіналу популярність Анни Богдан зросла. На неї підписані вже майже 200 тисяч фоловерів, з якими вона влаштовує спілкування і відповідає на різні питання.

Так, нещодавно у переможниці “Холостяка” запитали, скільки вони з Михайлом вже зустрічаються. Як виявилося, в цілому закохані разом 5 місяців, тобто шоу закінчилося набагато раніше, ніж глядачі побачили фінал на екранах.

Анна Богдан відповідає на питання підписників
Анна Богдан відповідає на питання підписників

Також у Ані часто просять поради з приводу відносин в парі. На цей раз у неї поцікавилися, чи є ймовірність спільного майбутнього, якщо на даний момент партнери знаходяться на різних стадіях розвитку. Ось що дівчина думає з цього приводу:

“Скажу чесно, я не бачила ніколи, щоб такі стосунки закінчувалися чимось позитивним, якщо обидва партнери не намагалися надихати одне одного і не розвивалися разом. Якщо коротко: почніть розвиватися разом! Люди змінюються, ростуть в саморозвитку! Допоможіть своєму партнеру, підштовхніть. Інша справа, якщо у нього до цього взагалі немає бажання”.

Анна Богдан відповідає на питання підписників
Анна Богдан відповідає на питання підписників

Поради Богдан дає з особистого досвіду. Наприклад, разом з Заливако вони підбивають одне одного до спорту. Так у них з’явився не тільки ще один спільний інтерес, а й мотивація разом рухатися далі.

Схожі статті