Екс-дружина Потапа Горова вперше показала батька: ось чому продюсер не наважився зраджувати їй з Каменських

Як виглядає колишній свекр Потапа? Виявляється, у Ірини Горової є захисник.

Офіційне розлучення Олексія Потапенко та Ірини Горової відбулося у 2013 році. Саме тоді аудиторія вперше почала серйозно підозрювати Настю Каменських у тому, що вона поцупила чоловіка з родини.

Однак, хороший настрій креативного продюсера “Мозгі Інтертеймент” насторожив тих, хто почав звинувачувати співачку у негідній поведінці. Сама Ірина наполягала, що Потап не здатен на зраду і прикривала екс-коханого, поки той знаходився у Мексиці з новою обраницею. Як з’ясувалося пізніше, до офіційного розлучення пара не була разом вже два роки, що автоматично знімає з Насті статус розлучниці.

П
Потап і Настя Каменських на яхті

Головний чоловік в житті продюсерки

Ірина ніколи не любила відкривати деталі особистого життя, і завжди захищала усіх членів своєї родини, незважаючи на вік, стать та якість стосунків з ними.

Так, нещодавно з’ясувалося що у жінки просто неймовірний батько. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія з її татусем Анатолієм, у дописі до якої вона привітала його з днем народження та розповіла, яка ж він людина. Виявляється, чоловік — викоадач та науковець. Фізичні данні близького родича Горової також вражають. Потапу він може дати фору. Коли за спиною такий батько, певно нічого взагалі не страшно.

Неможливо не відмітити і зовнішню схожість зіркової доньки та батька. Ірина — копія Анатолія.

Ми вітаємо чоловіка з днем народження та бажаємо йому щастя, здоров’я та довгая літа!

Схожі статті