Спочатку не сподобався: як Дмитро Комаров завоював красуню Кучеренко, яка не хотіла мати з ним ніяких справ?

Дмитро Комаров має доволі цікаву історію стосунків з Олександрою Кучеренко. Усі деталі в статті.

Коли Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко потрапили на шоу “Танці з зірками” ніхто навіть подумати не міг, що вони знаходяться у стосунках. Зіркова пара старанно приховувала роман і робила усе, щоб залишити своє кохання поза камерами.

Знайомство Дмитра з Олександрою

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

Вперше Дмитро Комаров побачив Олександру під час конкурсу Міс Україна. Дівчина була однією з конкурсанток, а знаменитість став членом жюрі. Красуня одразу ж сподобалася майбутньому чоловіку, але одразу не відповіла йому взаємністю. Олександра не змогла гідно оцінити залицяльника та взагалі не симпатизувала йому.

Так, Комаров мав твердий намір покликати дівчину на побачення, але перший дзвінок та телефонна розмова з нею м’яко кажучи не вдалася.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко під час вінчання в Єрусалимі

Але парі було суджено зустрітися ще раз. Згодом у телеведучого з’явилася креативна ідея, якою він поспішив поділитися з Олександрою та запропонував їй зустріч в його офісі. Кучеренко погодилася і вже через невеликий проміжок часу провела у компанії Комарова чотири години. З тих пір і закрутився роман зірок.

Під час участі у танцювальному конкурсі зіркова пара ледь не розпалася. Але це був найважчих для обох період та міцна перевірка на стосунки.

Зараз вони не бояться ані довгої розлуки, ані поїздок у екзотичні місцини. Дружина мандрівника завжди знайде місце, де зустріне його, і це постійно різні міста світу. Звісно, для кохання вони знаходять віл від роботи час, якого не так багато.

Схожі статті