Чому мільярдер Мохаммад Захур не хотів знайомити маму з Камалією? Свекруха не вподобала зіркову невістку

Навіть в заможних та відомих сім'ях є свої проблеми. Що ж відбувалося у родині Камалії?

Якими б ми не були відомими та заможними, думка і оцінка матері для нас дуже важлива. Та іноді це стає серйозною проблемою.

Український мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур не став виключенням. Його батьки згідно з пакистанськими традиціями видали за нього мусульманку. У шлюбі народилося дві дитини, але кохання між молодими не було. З часом металургійний король вирішив, що настала пора прощатися. Однак, свекруха дівчини навіть не здогадувалася про дії сина.

Камалія зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром
Камалія зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром

Захур приховував Камалію

Згодом на заході Мохаммад познайомився з відомою українською співачкою Камалією, яка полонила його своєю вродою. Між закоханими закрутився бурхливий роман. Багатій почав возити свою обраницю по найкращих курортах і зізнаватися їй в коханні.

Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки
Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки

Згодом пара одружилася, але батьки Мохаммада про це і гадки не мали. Виявляється, Захур боявся розповісти мамі, що розлучився з дівчиною, яку вона колись обрала для нього, і порушив традиції.

Та від правди не втечеш. Згодом йому таки довелося розповісти мамі реальний стан справ. Жінка не на жарт розлютилася. Але традиційну вечерю вона одразу ж влаштувала, і прийняла іншу дівчину з обіймами. Чи пробачила вона сину шлюбну витівку достовірно невідомо, адже Зазур розповідав цю історію лише один раз і більше не згадував. А зараз жінці має бути близько 80-ти років. Тепер в неї три онучки та один онук. Вона часто приїжджає до сина у гості, і живе по місяцю, а то й два.

Схожі статті