Лідія Таран зізналася, що нарешті закохалася після розлучення з Доманським: “Гаряче і дуже цікаво”

Українська телеведуча і журналістка Лідія Таран поділилася з шанувальниками радістю, яка трапилася з нею зовсім недавно.

Лідія Таран регулярно виходить в ефір програми “ТСН” на каналі 1+1, а також підтримує зв’язок зі своєю аудиторією в соціальних мережах. Нещодавно зірка відпочивала у Франції, звідки публікувала безліч нових фото і відео. Туди вирушила разом з єдиною дочкою Василиною. Дівчинці у цьому році виповниться 14.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною

Мамою Лідія стала в цивільному шлюбі з колегою по цеху – шоуменом і телеведучим Андрієм Доманським. Саме він завершив їхні стосунки після п’яти років разом, пішовши від Таран до іншої жінки – нинішньої дружини. На даний момент лише спільна дитина пов’язує колишніх. Про наступних чоловіків героїні статті майже нічого невідомо.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Як тільки відпустка Лідії підійшла до кінця, вона повернулася до роботи. Зараз колектив “ТСН” знаходиться в турі по рідній Україні, і перше ж місто, куди вони вирушили, припало ведучій до серця. Так, ведуча виставила серію знімків, яку відкрила кадром в яскравій червоно-білій сукні біля таблички з написом “Я чекаю, бо кохаю”.

З підпису все стає зрозуміло:

“Чекаю, бо кохаю! Закохалась вчора, у місто Суми! Тут гаряче і дуже цікаво. Призначаю побачення всім у білій альтанці, та що на 2 фотці”, – написала журналістка.

Фанати поставили понад 7 тисяч відміток “Подобається” і поділилися своїми враженнями в коментарях:

  • “Ви дуже красива”;
  • “Лідія, як закохалися в місто Суми, можете там квартиру придбати. Дуже дешеві ціни в порівнянні з київськими”;
  • “Найкраща ведуча ТСН”, – пишуть користувачі.

Схожі статті