Віктор Павлік вперше розповів, куди насправді пішли гроші, які небайдужі збирали на лікування сина Павла

Родина Віктора Павліка минулого року стала меншою, коли з життя пішов його молодший син Павло.

Віктор Павлік цього року отримав шанс знову відчути себе батьком немовляти та з огляду на прожиті роки і досвід дати дитині всю турботу. Кохана дружина Катерина Репяхова подарувала сина Михайлика співаку.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Та навіть народження карапуза не змусило знаменитість забути про Пашу. Нагадаємо, хлопець боровся з пухлиною. Артисту допомагали матеріально друзі, рідні та всі небайдужі.

Утрату сина, за словами співака, пережити дуже важко. Він досі часто навідується на могилу до Павла. Довго розмовляє з дитиною, молиться та навіть включає йому музику. Виявляється Паша написав для батька пісню і тепер “Почуття любов” стала символом єднання родичів.

Витримав утрату самостійно. За словами чоловіка, у день коли він отримав гірку звістку, поруч не було навіть Каті – вона поїхала мандрувати разом з мамою. При цьому співак розповідає, що він не торкнувся чарки, щоб пережити горе.

Про Пашу згадує тільки добре. Каже Віктор, що син був дуже чесний та світлий. За це співак подякував його матері Ларисі.

Та куди поділися кошти, які лишилися після кончини юнака? Про це артист розповів у програмі “Слава+”.

За словами артиста, витрати на сина були колосальними, а все, що залишилося вирішили віддати на увіковічнення пам’яті хлопця. Віктор відверто говорить, що пам’ятник з білого граніту, яким нещодавно прикрасили останній прихисток Павла, був побудований на гроші друзів та всіх, кому близька було горе його родини.

Схожі статті