Юля Зайка щойно знайшла коханого і одразу ж покинула Україну: аби бути подалі від Холостяка Заливако?

Юля Зайка повідомила підписників, що покидає Україну. Що сталося?

Не так давно колишня фіналістка головного романтичного шоу країни “Холостяк” Юлія Зайка Бельченко зізналася, що її серце більше не вільне. Вона опублікувала декілька фотографій з таємничим обранцем, обличчя якого показувати не наважилася. Особистість чоловіка залишається загадкою навіть для найуважніших фанатів блогерки. Цілком можливо, що Юля таким чином інтригує аудиторію перш ніж відкрити його.

Зайка покидає Україну

Юлія Бельченко обожнює подорожувати. Через це хоббі її навіть цькували на проєкті: дівчата будували теорії про те, звідки у Юлії кошти на подібні задоволення. Врешті-решт, їй вдалося пояснити, як їй вдається отримувати путівки. Але конфлікт не був вичерпаний.

Нещодавно Юлія повідомила підписників про те, що проводить набір людей у подорож до Грузії разом з нею. Дівчина розмістила вартість відпочинку і почала приймати заявки.

Провести час з зіркою у Батумі коштує майже 400 євро. Зірка вже не вперше збирає групи для спільної поїздки закордон. Можна сказати, що дівчина наступає Анні Богдан на п’яти.

Скріншоти сторінки Юлі Зайки

 

Сьогодні стало відомо про те, що дівчина відправилася у Дубровніки. Спочатку вона опублікувала фотографію з коханим на шляху до аеропорту, а вже потім сповістила про місце призначення. Чи відправився таємничий коханець разом з Зайкою невідомо.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Юлія Бельченко разом з відомим українським телеведучим Богданом Юсипчуком зіграли фейкове весілля. З’ясувалося, що це було зроблено спеціально у рамках реклами київського хмарочосу, зокрема майданчику для проведення заходів.

Схожі статті