Український шоу-бізнес переживає велику втрату: пішов з життя Віталій Козловський. Усі деталі сумної події

У родині Віталія Козловського сталася сумна подія. Усі деталі в статті.

15 серпня відомий український співак Віталій Козловський повідомив про смерть свого батька Віталія Сергійовича Козловського, який пішов з життя на 75-му році. Про це він написав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Смерть батька Віталія Козловського

У зв’язку з втратою виконавець попросив українців помолитися за душу померлого або подумки побажати йому вічного спокою. Артист опублікував знімки з сімейного архіву, на яких він маленький сидить на руках у батьків, а також фотографії зі святкування останнього дня народження батька.

Причина та обставини смерті Віталія Сергійовича не була розголошена. Однак, виконавець тривалий час повідомляв про погане самопочуття батька.

Варто відмітити, що з Віталієм Сергійовичем була знайома велика кількість українських селебритіз. Тому численні побажання світлої пам’яті чоловіку під публікацією Козловського зовсім не дивують.  Світлана Тарабарова взагалі заявила, що обожнювала його.

Скріншот коментарів українських знаменитостей під повідомленням про смерть Віталія Сергійовича Козловського

Тому впевнено можна сказати, що втрату переживає увесь український шоу-бізнес. Чим саме займався батько Віталія наприкінці свого життя достовірно невідомо, адже раніше він був електриком. Його близьке знайомство з великою кількістю артистів наштовхує на думку, що він був пов’язаний зі сценою.

Варто відмітити, що 2 роки тому співак привіз свого батька до Києва та придбав йому квартиру. Чоловікові навіть вдалося влаштувати особисте життя, адже багато років він був самотнім і самотужки виховував дітей.

Схожі статті