Телеведуча Лідія Таран утнула на зйомках нечуване: залізла у фонтан та намочила сукню (ФОТО)

Відома українська телеведуча Лідія Таран влаштувала на зйомках справжній перформанс, який, звичайно, потрапив на камери.

Уявити інформаційну програму ТСН на каналі 1+1 без Лідії Таран вже неможливо. Вона вже більше 10 років регулярно виходить в ефіри, а також спілкується з численною армією фанатів в соціальних мережах. Свою єдину дочку Василину від публіки зірка не приховує.

Лідія Таран та її донька Василина
Лідія Таран та її донька Василина

Мамою журналістка стала в цивільному шлюбі з шоуменом і телеведучим Андрієм Доманським, який тривав 5 років. Ініціатором розриву цих стосунків став саме Андрій, пішовши від Лідії до іншої жінки – нинішньої дружини. Донька залишилася жити з матір’ю, але батько бере активну участь в її вихованні, і Таран цьому не перешкоджає.

Андрій Доманський та Лідія Таран

Зараз героїня нашої сьогоднішньої статті разом з колективом ТСН знаходиться в турі по рідній Україні. Вони вже побували в Сумах, Харкові, Луганську. На цей раз Лідія вийшла на зв’язок з Маріуполя, про що повідомила в Інстаграмі.

Так, телеведуча опублікувала добірку кадрів прямо з фонтану, куди вона залізла серед білого дня без жодної краплі сорому. Під водою Таран опинилася в яскравій зеленій сукні, яку їй потім довелося віджимати власноруч:

“Вийти сухим із найдовшого фонтана в Україні не вийшло, зате вийшло вискочити щасливою і набратись вражень від міста – і з води, і з суші, і з Вежі. Маріуполь і вся Донеччина у прямому ефірі ТСН. А хто тутешній – приходьте на площу перед театром – будемо ефірити разом”, – підписала публікацію знаменитість.

Прихильники як завжди обсипали Лідію компліментами, а місцеві жителі Маріуполя привітали її з тим, що завітали у місто.

Схожі статті