Сергій Сосєдов назвав Аллу Пугачову хворою та нещасною у шлюбі з Максимом Галкіним: “Боляче дивитися”

Скандально відомий музичний критик Сергій Сосєдов в черговий раз "пройшовся" по Примадонні російської естради Аллі Пугачовій.

Знаменитим Сергій Сосєдов став завдяки досить різким висловлюванням про найіменитіших зірок шоу-бізнесу. Протягом усієї своєї кар’єри він не соромиться у висловлюваннях, ось і цього разу в інтерв’ю виданню WomanHit герой нашої сьогоднішньої статті залишився вірним собі та поділився особистою думкою про шлюб Пугачової і Галкіна.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Так, на думку Сосєдова, співачка вигадала красиву історію стосунків з пародистом виключно для публікацій в мережі. Її домашні фотографії в халаті і тапочках критику абсолютно нецікаві, при цьому він підкреслив, що висловлює лише те, що думає, не претендуючи на істину в останній інстанції:

“А я не бачу її щасливою! А мені боляче дивитися на сьогоднішню Аллу Пугачову – я бачу там хвору жінку, абсолютно нещасну, розгублену… Ось вона сидить в телеекрані і безглуздо посміхається”.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

На заперечення журналіста про те, що закохані часто виглядають безглуздо Сосєдов сказав, що це не той випадок:

“Щаслива людина не обов’язково говорить, що вона щаслива, а закохана людина не обов’язково говорить про любов. Всі ці розповіді і навіть фотографії не є свідченням істинного щастя. Для мене щаслива людина – це не Алла Пугачова, яка придумала красиву історію для соцмереж”.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Варто відзначити, що Алла Борисівна і Максим Галкін вже майже 20 років разом. У них підростають двійнята Ліза і Гаррі, які успадкували свій артистизм від батьків. Більше цікавого про сімейне життя найбільш обговорюваної зіркової пари у відео нижче:

Схожі статті