Маша Єфросиніна спростувала чутки про пластичні операції

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про ставлення до пластичних операцій та показала свого «пластичного хірурга».

Днями відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про своє ставлення до пластичних операцій. Вона зізналася, що дуже боїться такого втручання у зовнішність, адже бачила негативні приклади. Зірка зазначила, що наважиться на такий крок лише тоді, коли матиме вигляд, «як топінамбур, який забули на полиці магазину десь у 1979 році і згадали лише років через 100, ось тоді піду і зроблю її».

Крім того, Маша Єфросиніна відмітила, що чим раніше почнеш стежити за собою, тим довше можна буде обійтися без оперативного втручання. Сама зірка дотримується здорового способу життя, займається спортом і регулярно проходить курс детоксикації під наглядом фахівців. Про це ведуча розповіла у відео, яке виклала на своїй сторінці в мережі Instagram з клініки, де саме зараз проходить курс детоксикації.

Прихильники відразу написали багато коментарів на адресу ведучої, в яких засипали її компліментами і питаннями про детокс. Також підписники висловили захоплення стійкістю Маші Єфросиніної перед хейтерами і її здатністю спокійно реагувати на плітки про себе.

Згодом Маша Єфросиніна виклала ще одне відео з клініки і розповіла про процедуру детоксу, яку зараз проходить. У підписі до відео ведуча поділилася тим, що дізналася від лікарів про харчування під час лікування від коронавірусу.

У коментарях прихильники не стрималися і розпочали активну дискусію про користь і шкоду детоску. Дехто навіть пожартував, що прості люди і так все життя на дієті, а спортсмени – на вічному детоксі. Ди того ж ті підписники, хто заходив на сайт клініки і бачив ціни були просто вражені ними.

Нагадаємо, що влітку на адресу телезірки посипалися звинувачення у пластичних операціях, які вона ніби то зробила. Маша Єфросиніна не розгубилася і у відповідь виклал відео, де і показала свого «пластичного хірурга». На превелике розчарування хейтерів ним виявилася візажист ведучої.

Схожі статті