Колишня дружина Дзідзьо Ярослава засвітилася на фоні його будинку: “Яке примирення? Це поділ майна”

Український співак Дзідзьо розлучається зі своєю дружиною Ярославою після 20 років стосунків, проте майже колишні не перестають натякати на возз'єднання.

DZIDZIO хоч і неохоче ділиться подробицями особистого життя, іноді він все ж це робить. Роками публіка навіть не підозрювала, що Михайло Хома одружений, а нещодавно стало відомо, що подружжя вирішило подати на розлучення. На відміну від небагатослівного чоловіка, Ярослава не стала відмовлятися від запрошень на інтерв’ю, де розклала все по поличках.

За словами жінки, Дзідзьо не підтримував її мрію стати співачкою, робив боляче тим, що не спростовував чутки про роман з Олею Цибульською, відтягував момент появи дітей, які, до речі, так і не з’явилися. Але при всьому при цьому SLAVIA (творчий псевдонім Ярослави) дякує Михайлу за отриманий досвід, адже в стосунках було і багато хорошого.

Весілля Дзізьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Навіть після всіх публічних заяв артистів шанувальники вірять, що вони помиряться і зійдуться. Втім, герої статті і самі на це натякають. Так, днями DZIDZIO в Інстаграмі показав свою розкішну квартиру неподалік від Києва в елітному житловому комплексі біля озера, де ціни на нерухомість стартують від 2 мільйонів гривень за однушку.

Дзідзьо біля будинку, де придбав собі квартиру
Дзідзьо біля будинку, де придбав собі квартиру

Незабаром вже у себе в мікроблозі Славія опублікувала кадр з того самого ЖК, зроблений під час майстер-класу з катання на сапах:

“Вперше спробувала сапбордінг. Головне – тримати рівновагу, і все буде ОК. Це мій девіз на всі випадки життя”, – підписала кадр Ярослава.

Уважні підписники одразу ж впізнали місцевість і потребували від SLAVIA пояснень:

  • “Це ж нове житло Михайла”;
  • “Маєте приголомшливий вигляд, але виходить, що розлучення – фейк”;
  • “Славія, щось прокоментуйте на рахунок примирення з Дзі… Зрозумійте, багато хто зайняв вашу позицію… Нам цікаво. Мир то мир, але якщо це піар ходи, то це капець…”;
  • “Та яке примирення… Це поділ майна…”, – відповідь на попередній коментар.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Ні Дзідзьо, ні Славія ясності в ситуацію вносити не стали.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.