Маша Єфросиніна розповіла про вагу і шлях до схуднення

Українська телеведуча веде здоровий спосіб життя і не вдається до жорстких дієт.

Маша Єфросиніна поділилася з прихильниками секретами стрункості і чому вона так добре виглядає у свої 41 рік. Ведуча зазначила, що з 2008 року перестала вдаватися до жорстких і виснажливих дієт. Замість цього вона раз на рік проходить процедуру детоксу в одній з київських клінік. Про це, не соромлячись, Теледіва розповіла у своєму блозі в Instagram.

Також ведуча поділилася з підписниками фото, на якому вона з Юрієм Горбуновим, коли тільки почала працювати на «Новому каналі». Маша Єфросиніна зробила колаж, де зверху фото 1999 року, а під ним недавній знімок зірок. Пі фотоколажем зірка поділилася спогадами.

Підписники у коментарях теж пригадали той період життя.

Ведуча розповіла, що у період початку роботи на телебаченні набрала свою рекордну вагу у 86 кг. У відео Маша Ефросиніна розповіла, що її вага була пов’язана не з харчуванням, а з проблемами зі здоров’ям. Зірка порадила всім, у кого проблеми з вагою звернутися в першу чергу до фахівців, працювати над собою, а вже потім братися за харчування і закликала не повторювати своїх помилок.

Зараз, за словами ведучої, вона важить 63,7 кг при зрості 180 см і подобається собі. При цьому у відео зірка зізналася, що вже років 6 не переймається з приводу ваги. При цьому теледіва зауважує, що її тіло схильне до повноти, тому для неї жорсткі дієти під забороною. За її словами це не має означати, що потрібно знущатися над собою за кожен з’їдений шматочок шоколаду.

А от правильного режиму харчування і фізичних навантажень зірка дотримується. Маша Єфросиніна  вирішила розповісти детальніше про те, чим займається. За її словами, жінка працює виключно з власною вагою без штанг та гантелей, робить розтяжку, працює над балансом та витривалістю.

Своїм прихильникам Маша Єфросиніна радить почати з пошуку гармонії з собою, звернутися до лікарів і не займатися самолікуванням.

Схожі статті