Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва, Таюне та інші зірки, яких природа не наділила пишними об’ємами вище пояса

Не в одних об'ємах щастя. Знамениті красуні на своєму прикладі довели, що навіть і без них можна бути успішною і бажаною.

Героїні нашої сьогоднішньої добірки мають всі можливості для того, щоб зробити пластику вище пояса і обзавестися досить помітними формами. Проте, вони залишаються прихильниками натуральної краси, яка нічим не поступається штучній.

Леся Нікітюк

Весела телеведуча Леся Нікітюк одного разу вирішила розставити всі крапки над “і” та поділилася своїми параметрами, усіма. На її наштовхнуло те, що кожного дня їй кажуть одне і те ж: “Ого! Ви така висока!”. Зірка вважає, що, крім зросту, люди мають знати й усе інше:

“Давайте раз і назавжди я ще раз нагадаю всьому світу свої параметри. Коли ви мене зустрінете, будете в курсі! Зріст 180 см (плюс каблук 7-10 см), довжина ноги від стегна 110 см, розмір ноги 40-41, об’єм грудей 90 см, талія 68 см, стегна 100 см. І найголовніше… Мізинець 4 сантиметри”.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Надя Дорофєєва

Свого часу Надя Дорофєєва отримала порцію негативу від підписників у мережі, опублікувавши кадри з відпочинку на курорті в купальнику. Реагувати на хейт дружина Дантеса не стала, а лише продовжила дратувати злостивців подібними фото.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Таюне

У більшості сценічних костюмів бек-вокалістки Олега Винника Таюне немає глибоких вирізів в зоні декольте, зате вони підкреслюють інші достоїнства її фігури.

Таюне

Ольга Фреймут

Мініатюрну і струнку Ольгу Фреймут просто неможливо уявити з четвертим розміром. Хоча після вагітності і пологів саме так і було, за словами телеведучої, але поступово все повернулося на свої місця.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Олександра Кучеренко

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко володіє модельними параметрами, які не відрізняються пишністю. Проте, виглядає вона просто надзвичайно.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Jerry Heil

Молода українська співачка і блогерка Jerry Heil (Яна Шемаєва) абсолютно не комплексує через свої скромні об’єми. Більш того, вона не проти публічно пожартувати над собою на цю тему.

Jerry Heil
Jerry Heil

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.