Ксенія Мішина не може забути Олександра Еллерта після його вчинку на їхню річницю: “Стресовий момент”

Ксенія Мішина збентежила своїх фанатів новинами та спогадами. Усі деталі в статті.

Після того, як Олександр Еллерт привітав колишню обраницю Ксенію Мішину з річницею, і назвав її “коханою”, уся країна з затамованим подихом спостерігає за парою, яка наче спеціально інтригує аудиторію.

Ксенія Мішина поринула у спогади

Зараз у житті акторки неймовірний підйом — її не тільки кохає колишній обранець, але і кар’єра йде стрімко вгору. Нещодавно сталася прем’єра її фільму “Зломовчання” на Одеському Міжнародному Кінофестивалі. Також вона закінчила зйомки у якості суді у  шоу “Україна має талант”.

Скріншот сторінки Ксенія Мішиної

Вранці вона зробила висновки для користувачів і поїхала до студії, де, як виявилося, вона вже бувала у якості Холостячки.

“Вчора ми закінчили знімати “Україна має талант”. Насправді дуже сумно. Це такий стресовий момент був в моєму житті… Це такий такий перший досвід бути, ну скажемо так, ведучою, суддею. Але сьогодні я вже сумую”, – поділилася зірка.

Також актоока не змогла не поділитися спогадами та сумом і за зйомками “Холостячки”. Для акторки ці місця особливі, адже на проєкті вона дійсно змогла знайти своє кохання.

Нагадуємо, що місяць тому Ксенія Мішина повідомила про те, що порвала за Олександром Еллертом. А на річницю стосунків чоловік збентежив публіку раптовими привітаннями. Також екс-холостячка отримала букет розкішних троянд. Що зараз відбувається у парі достовірно невідомо, але шанувальники впевнені, що Ксенія та Олександр помирилися. До речі, у скорому перемир’ї був впевнений і ведучий реаліті-шоу Григорій Решетнік, який запевнив шанувальників, що хвилюватися немає про що.

Схожі статті