(Фото) Марічка Падалко не збирається вертатися у студію ТСН: пустилась у круїз на елітній яхті

Марічка Падалко майже 20 років провела перед камерою у студії ТСН. В цьому місяці знаменитість наважилася на зміни.

Марічка Падалко стала справжньою легендою телеканалу “1+1”. Вона була з тих ведучих, хто першими сів перед камерою нової студії. Поступається за кількістю присвячених улюбленому каналу років зірка лише своїй колезі Аллі Мазур, яка веде новини ТСН з 1997 року.

Ведучі ТСН
Ведучі ТСН

Падалко з ентузіазмом брала участь не лише у новинному проекті, коли журналістка була вагітна, вона стала займатися ще й передачею про кіно. Проект отримав назву “Марічкин кінозал”.

Вагітна Марічка Падалко

Що ж, тепер кадри з програми – справжній раритет.

Та вперше за багато років Марічка Падалко не вийшла з новинами у студії ТСН. Її колега з сумом написала, як пусто стало у павільйоні.

Сторіз Марічки Падалко

Засмучуватися не слід, адже з каналу знаменитість не пішла. Зараз “1+1” запустив до 30-ї річниці Незалежності України новий формат подачі новин: ведучі у різних містах нашої країни мають ефір просто неба.

Марічці Падалко випала можливість побувати у східних регіонах. Знаменитість опублікувала фото з Дніпра, який вирішила спершу оглянути з розкішної білої яхти.

  “До вчорашнього дня я ніколи не була в ДНІПРІ. Але останні сім років дивилася на нього і його людей із великими захопленням”, – ділиться враженнями знаменитість.

Для чергового ефіру Марічка обрала експозицію музею АТО. Зірка таким чином хотіла нагадати, як непросто далася державі незалежність. Також артистка опублікувала адресу своєї локації, аби фанати могли бути присутніми на зйомці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.