Онкохвора Анастасія Заворотнюк більше не ховається: акторка поступово видужує і перебуває в хорошому настрої

З'явилася інформація, що Анастасії Заворотнюк краще. Усі деталі в статті.

Влітку 2019 року в ЗМІ почали з’являтися публікації про можливу пухлини мозку (гліобластому) у Анастасії Заворотнюк. Офіційного підтвердження цієї інформації ні від актриси, ні від її родичів не було. Навіть її донька Анна Заворотнюк, яка публічно відповідає на запитання фанатів, утрималася від підтвердження діагнозу. Проте він був побічно підтверджений медиками в 2020 році в розмові з президентом Росії Володимиром Путіним під час наради з питань розвитку генетичних технологій.

Анастасії Заворотнюк краще

Нещодавно у пресі з’явилася інформація, що Анастасія Заворотнюк почала виходити у світ, і начебто навіть почувається краще.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Режисер Анатолій Демидов розповів про стан актриси Анастасії Заворотнюк. За його словами, її бачив його знайомий.

“Багато часу проводить на подвір’ї на свіжому повітрі, в колясці. Мій знайомий зовсім недавно бачив Настю. Каже, що вона не стала з ним спілкуватися, але привіталася, посміхнулася. Була в гарному настрої”, – цитує Демидова Woman.ru.

Варто відмітити, що фотографій Анастасії за останні 2 роки досі не з’явилося в мережі, що ставить під сумнів розповідь Демидова. Однак, інформація про стійку ремісію у акторки вже блукає мережею не один місяць. Подейкують, що знаменитість серйозно займається своєю фігурою і намагається прийти у минулу форму. Адже лікування далося їй не просто і дуже відобразилося на її зовнішньому вигляді.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Також є інформація про те, що вилікуватися їй вдалося завдяки неймовірно дорогому препарату, ампула якого коштує цілий статок. Втім, ця інформація не підтверджена.

Схожі статті