Віктор Павлік покинув молоду дружину Репяхову з двомісячним малюком: заради кого співак пішов на цей крок?

Катя Репяхова відкрила підписникам, що наразі відбувається у її родині.

Віктор Павлік та Катя Репяхова — батьки двомісячного малюка Михасика, який потребує усю їхню увагу. Втім, зірки вирішили не жертвувати кар’єрою заради дитини і обидва працюють у звичайному режимі. Віктор Франкович, як і раніше їздить на гастролі, а Катя виконує роль його концертного директора та веде власний блог, з якого має хороший дохід. На такий крок вони пішли через те, що їм не вистачає грошей. Тим більше, що останні два роки були неприбуткові через карантинні обмеження і, відповідно, пандемію.

Віктор Павлік покинув родину

Нещодавно Катя повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що її чоловік Віктор Франкович знову покидає її з дитиною, щоб відіграти концерти. Вона опублікувала у мікроблогу відео, яке відзняв для неї співак прямо з літаку. У описі до ролику вона вказала, коли і де саме чекати на виступ артиста.

Скріншоти сторінки Катя Репяхової

Віктор Франкович не просто так покидає малюка і дружину у найвразливіші для них моменти, адже він старається саме для них. Відомо, що у зіркового подружжя навіть немає власної квартири. Вони її орендують. Зараз пара активно працює саме над придбанням власною житлової площі.

Нагадуємо, що Віктор Франкович одружився на Катерині рік тому після смерті свого сина. Павло Павлік помер від саркоми. До цього чоловік перебував у романтичних стосунках зі своєю підлеглою, але не наважувався піти з родини через діагноз нащадка. Подейкують, що син артиста ненавидів його нову пасію. Весілля також не було зіграно через траур. Катя Репяхова планує влаштувати торжество кохання восени цього року.

Схожі статті