Ірина Федишин стане матір’ю втретє: зірка розкрила стать малюка, який незабаром з’явиться у родині

Ірина Федишин розповіла, що мріє стати мамою втретє. Усі деталі в статті.

Ірина Федишин та її чоловік Віталій є батьками двох дітей і виховують 10-річного Юрія та 6-річного Олега. Родина веде зразково-показовий образ життя та зачаровує глядачів любов’ю, яке поширюється і на фанатів співачки. Здається, чого може не вистачати цій сім’ї?

Ірина Федишин хоче дочку

Ірина Федишин
Ірина Федишин

Не так давно артистка давала інтерв’ю вагітній Катерині Осадчій у рамках програми “Світське життя”. Саме тоді співачка не втрималася і зізналася, що мріє народити донечку. Більш того, пара серйозно планує це питання.

“Катя, дивлюся на вас, дуже надихаєте. Насправді, все можливо і мені дуже хочеться красуню-дівчинку. Я не знаю, звичайно, як це втілити за третім разом, але кажуть, як Бог дасть, так буде. Ми дійсно з чоловіком хочемо третю дитину, тому, поживемо побачимо “, – зізналася знаменитість.

Ірина Федишин з чоловіком та синами
Ірина Федишин з чоловіком та синами

Варто відмітити, що фанати Катерини Осадчої та Юрія Горбунова були впевнені, що у пари народиться дівчинка, тому не дивно, що і Ірина, подивившись на зірку, згадала і про своє бажання стати матір’ю дочки.

Нагадуємо, що декілька днів тому Катя Осадча дала життя третьому сину. Телеведуча вже повернулася з пологового будинку додому до Юрія Горбунова та їхнього спільного сина Івасика. Ім’я хлопчика зіркове подружжя поки що не розсекретило. Однак, Юрій показав, що Іван Горбунов вівсю знайомиться з молодшим братиком.

Сподіваємося, що у Ірини Федишин та Віталія також збудуться плани на майбутнє поповнення і вони зможуть насолодитися щастям бути батьками донечки.

Схожі статті