17-річну дочку Костянтина Меладзе екстрено госпіталізували: дитину підключили до апаратів

Дочка відомого композитора і продюсера Костянтина Меладзе, 17-річна Лія, була екстрено госпіталізована.

Про проблеми зі здоров’ям Лія Меладзе повідомила сама, вийшовши на зв’язок з шанувальниками в соціальних мережах. Так, школярка розповіла, що напередодні їй було погано, тому вона звернулася до лікарів. Ті вирішили перестрахуватися і відправили пацієнтку в одну з київських лікарень. Конкретний діагноз дівчина називати не стала, але зазначила, що ситуація була серйозною. Зате вже зараз все добре.

Так, в своїх Інстаграм-сторіз дочка композитора показала себе у лікарняному халаті, продемонструвавши перев’язану руку. На фото видно, що Лію під’єднали до крапельниці та численних електродів, які відстежують її стан.

Лія Меладзе у лікарні
Лія Меладзе у лікарні

Дівчина подякувала друзям і рідним за підтримку. За її словами, все найстрашніше вже позаду, тому близькі відвідали пацієнтку. Гості побалували Меладзе не тільки своєю компанією, а ще й улюбленим напоєм – фрапучіно. Сам Костянтин Шотаєвич в палаті не засвітився, як і не став повідомляти подробиці госпіталізації дитини.

Лія – молодша дочка Меладзе від першої дружини Яни Сумм. Вона вирішила піти по стопах батька і зайнялася вокалом. Наразі на її рахунку вже кілька нагород з музичних конкурсів. Також у колишнього подружжя є старша дочка Аліса і син Валерій. Хлопчикові діагностували аутистичний розлад.

Костянтин Меладзе з колишньою дружиною Яною Сумм та Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе з колишньою дружиною Яною Сумм та Вірою Брежнєвою

З нинішньою дружиною Вірою Брежнєвою у Костянтина спільних дітей поки не з’явилося, хоча останнім часом співачка все частіше і частіше говорить про те, що замислюється про майбутнє поповнення. А якщо хочете дізнатися, чи дійсно екс-віагрянка виявилася розлучницею, дивіться наступне відео:

Схожі статті