Марічка Падалко цікавиться чоловіком своєї молодої колеги Наталії Островської: стосунки розвиваються швидко

Марічка Падалко здивувала мережу своєю цікавістю. Усі деталі в статті.

Не так давно у студії програми новин “ТСН” з’явилася нова фігура, яка одразу ж привернула до себе увагу глядачів. Телеведуча Наталія Островська отримала підвищення, і з репортерів перейшла на позицію ведучої. Дівчина була неабияк рада постати перед українцями та почати знайомитися з ними ближче.

Інтерес Марічки Падалко до чоловіка Наталії Островської

Впершу чергу Наталія вирішила розповісти, що вона заміжня жінка і вже декілька років перебуває у шлюбі. Однак, свого обранця вона показати поки що не наважилася. Але обіцяла, що скоро зробить і це.

Під публікацією Наталії Островської на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Марічка Падалко залишила коментар, який виразив думку багатьох користувачів мережі. Телеведуча не втрималася і показала свій непідробний інтерес. Мовляв, показуй свого чоловіка швидше, цікаво ж.

Скріншот коментарів під публікацією Наталії Островської

Наталія не залишила колегу без відповіді, і пообіцяла, що все поступово. Певно, жінка вже склала контент-план, якого буде дотримуватися. Варто відмітити, що Марічка Падалко, на відміну від інших колег, є найбільш щирою зі своїм глядачем. Вона не приховує, ані чоловіка, ані дітей, і навіть доходів.

Яке б питання вона не отримала в соціальній мережі, Марічка завжди знайде шлях донести свою правду до аудиторії. І якщо раніше улюбленицею соціальних мереж була Соломія Вітвіцька, то останнім часом ці лаври начебто переходять Марічці.

Що ж стосується Наталі Островської, вона встигла лише розповісти про те, що річниця її весілля співпадає з днем народження чоловіка. А також, що в неї поки що немає дітей. На щастя, Островська не має наміру приховувати свою родину і дуже скоро глядач матиме можливість познайомитися з дівчиною поближче.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.