(Фото) Фанати викрили Ларису Доліну у використанні фотошопу: “Бабуль, іди на пенсію”

Лариса Доліна, як і всі жінки хоче якомога довше зберігати свою молодість та вроду. Та підписники побачили, що своє справжнє обличчя зірка ховає за фотошопом.

Ларисі Доліній – 65 років. Вона не просто успішна співачка, а легенда вітчизняної естради. Зараз артистка хоч і не гастролює країною, але знайшла себе в іншій сфері. Вона стала викладати вокал.

Лариса Доліна з донькою та онучкою
Лариса Доліна з донькою та онучкою

Артистка не терпить стереотипів та вважає, що у будь-якому віці жінка може стежити за молодою і моложаво виглядати. Доліна дотримувалася правильного обмеженого харчування. Тепер зірка може похизуватися стрункістю та дозволити собі носити короткі спідниці. Втім, співачка працює і над своїм обличчям. Останнім часом світлини у її інстаграмі випромінюють молодість. Прихильники ж запідозрили, що вся справа у фотошопі.

Знаменитість постала на фото у молодіжному образі із рваними джинсами. Втім, підписники не оцінили і у коментарях здійнялася хвиля хейту.

Розкритикували Ларису Доліну

Під публікацією співачки написали:

  • Навчіть мене так само круто фотошопити себе
  • Хто ще з пластику
  • Бабуль, іди на пенсію
  • Зла старушка хайпожерка
Лариса Доліна

На образи зірка не звертає уваги, адже серед негативних коментаторів знаходяться й ті, що із захопленням спостерігають за трансформацією артистки. Фанатів захоплює те, як вправно підбирає собі речі Доліна. Лариса поділилася з прихильниками тим, що для повсякденного життя вона обирає сама образи, а сценічні костюми пропрацьовує разом зі стилістами.

Не соромиться своєї зрілої вроди співачка і на пляжі. Її світлини з відпочинку набрали понад 10 тисяч вподобань.

Схожі статті