Руслана через 17 років зізналася, що вчудив її колектив на Євробаченні: завдали конкурсу суцільних збитків

Про співачку Руслану свого часу ходили легенди. Та одну історію з часів Євробачення-2004, яку тривалий час вважали, вигадкою вдалося підтвердити.

2004 рік став дійсно переломним в історії України. Після дебютної поїздки Олександра Пономарьова на Євробачення, яка завершилася лауреатством співака, на сцену увірвалася енергійна Руслана. Зірка пишається своїм гуцульським походженням та несе цю цінність у своїй творчості.

Руслана на Євробаченні
Руслана на Євробаченні

Євробачення завжди славилося тим, що конвеєром випускало поп-хіти. Наша зірка вважалася чимось ну дуже неформатним. Шкіряні, наче у первісних людей костюми, вогняні спецефекти, відмінний балет та народні мотиви тоді були новим віянням у цьому конкурсі. Це вже потім Фінляндія буде дивувати світ своїми рокерами у масках фантастичних звірів.

Та наші артисти тоді у 2004 році відзначилися не лише екстравагантним образом. Ходили чутки, наче танці Руслани були настільки дикими, що балет проломив турецьку сцену з надміцного скла.

Виявляється, це таки було правдою! Через 17 років після виступу на Євробаченні, артистка зізналася про це на сторінці свого інстаграму. Свою публікацію вона присвятила виступу на головному концерті до Дня Незалежності, де зі сцени з неймовірними спецефектами лунали ті самі доленосні “Дикі танці”.

“17 років тому, коли ми, як учасники, виходили на сцену Євробачення у Стамбулі, ми, згідно правил конкурсу, були дуже обмежені у виборі спец.ефектів. (Щоправда, ми все ж таки влаштували власні ефекти, зламавши сцену)”, – написала співачка.

Дійсно епохальним став виступ Руслани на Євробаченні – 2004.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.